day 27,28...29 & 30 September ;)


Μπορεί να σου φάνηκα τελικά λίγο αργοπορημένη, αλλά... ανέβηκαν και οι τελευταίες φωτογραφίες του Σεπτέμβρη! Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι, μπορεί να το κάνει για τον μήνα Οκτώβρη. Πληροφορίες δες εδώ.

Κι αφού το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού μου δεν μπόρεσα να απολαύσω αγαπημένα παγωτά, έγινε αγαπημένη συνήθεια το "παγωμένο" γιαούρτι! Κι αν ένα πράγμα "μισώ" είναι να είμαι συνεπής στην ώρα της "αντιβίωσης"...γκρρρ!

Ένα παιχνίδι που παίζω από μικρή είναι αυτό. Βάζεις το θέμα. Βάζεις και τη φαντασία σου να σχεδιάσει την εικόνα. Θέμα: "παράσταση". Ζωγραφισμένη δεξιά και αριστερά από δύο...

Και πες μου... αν δεν είναι καλή πράξη να πλένεις τα πιάτα, τότε τι?

Πριν ένα χρόνο και κάτι μέρες... Εξαθλιωμένη πάνω στο τελευταίο βιβλίο του χρόνου. Σελιδοδείκτες δεξιά και αριστερά, στυλό και μαρκαδόροι. Και μια διάθεση να σου τρυπάει τα νεύρα. Εξεταστική Σεπτεμβρίου. Η τελευταία :)

6 σχόλια:

  1. Περνω για να αφησω ευχες για μια ομορφη εβδομαδα γεματη υγεια και λιγοτερα προβληματα.Να εισαι παντα καλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααχ κοριτσάκι σε νιώθω..
    Υπομονή:))
    καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι καλύτερος και να μας χαρίσει πολλά πριν εκπνεύσει το 2012. Να μας χαρίσει όμορφες στιγμές, υγεία σε όλους μας και ψυχική ηρεμία.Ας ξεκινησουμε λοιπόν, ένα αισιόδοξο ταξίδι γεμάτο από θετικές σκέψεις στην βάρκα του Δεκέμβρη και εύχομαι ο προορισμός να είναι μοναδικός ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχα καιρο να ερθω απο εδω αλλα δεν ξεχνω ποτε τους μπλοκοφιλους.Καλη χρονια να εχεις αν δεν τα εχουμε πει και καλο μηνα με υγεια απο αυριο.Που χαθηκες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

και για πες...