day 4: in my mailbox...


...κι εσύ φαντάσου πως είναι από εκείνα τα μικρά τετράγωνα ξύλινα σπιτάκια, που στηρίζεται απροσδιόριστα σε ένα ψηλό κοντάρι. Κάπου στη μέση του πουθενά, μέσα σε μια καταπράσινη αυλή.
Ο,τι κι αν είναι, ανοίγοντας το... πότε βρίσκεις "γράμματα" αγάπης και πότε απλές υπενθυμίσεις. Καρδιές και λέξεις από αγαπημένους...
Αυτό είναι το e-γραμματοκιβώτιο μου!

6 σχόλια:

  1. τότε και εγω σου στέλνω ενα e-φιλάκι*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρήγορο, άμεσο και απαραίτητο!
    Ειδικά αν έχεις φίλους μακρυά σου ;)
    Αλλά και τα ξύλινα έχουν την πλάκα τους.
    Καλημερούδια κοριτσάκι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μου άρεσε να είχα ένα ξύλινο στο δικό μου σπίτι...
      αλλά ναι, το e-mail τρέχει με ταχύτητα φωτός!!

      Μια δημιουργική Καλημέρα ;)

      Διαγραφή
  3. Θέλεις να έχεις και ηλεκτρονικό ημερολόγιο; Αυτό το έχω ξεχάσει και δεν το έχω γράψει καν στο μπλογκ. Θα το κάνω όμως και ανάρτηση. Είναι άσχετο αυτό που λέω αλλά δεν μπορώ να πω τώρα κάτι σχετικό γιατί έχω συγχυστεί με τα απαίσια στριφτά που δε ρουφιούνται..

    Υπάρχει ένα σάητ που κάνεις εγγραφή και κάθε μέρα σου στέλνουν ένα μέηλ στο ι μέηλ σου και σε ρωτάνε: πώς πέρασες τη σημερινή σου μέρα; Κι έτσι λες πως υπάρχει κάποιος που και καλά ενδιαφέρεται για εσένα και απαντάς και σου κρατά ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Πόσο καμμένη είμαι που το ξέρω αυτό το σάητ; Άσχετο ε; Δεν πειράζει, με συμπαθάς..
    Σε φιλώ καμάρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα είσαι απίστευτη Αυτή :))
      δεν το είχα ακούσει! αλλά να μου πεις, αυτό εδώ... σαν e-ημερολογίο δεν το έχουμε?

      *είδα τι περνάς... όλοι οι γνωστοί μου έτσι έκαναν στην αρχή! μέχρι κ η μαμά (που δεν καπνίζει) μόλις τελείωνε τις δουλειές το βράδυ πριν κοιμηθεί ετοίμαζε στριφτά για να τα βρει το επόμενο πρωί ο μπαμπάς μου. αυτό κι αν είναι "καμμένο" ε?

      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή

και για πες...