Πολυμηχάνημα.. ή αλλιώς μαμά!


Θα μοιραστώ μαζί σου ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που με κάνει να απορώ. Κάθε φορά που την καλώ στη δουλειά και της παραπονιέμαι για τον έναν ή τον άλλο πόνο ή οτι πονάω Να!εδώ κάπου δεξιά... εκείνη αμέσως με διαβεβαιώνει για το τι έχω, τι σιρόπι ή χάπι να προμηθευτώ ή τι θα επακολουθήσει. Και δεν είναι γιατρός.
Πρόσφατα μάθαμε πως θα έρθει καινούριος απόγονος στην οικογένεια! Παρατηρούσαμε τα δύο πρώτα υπερηχογραφήματα και τη διαφορά που είχαν μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες. Χτυπάει μια ακόμα καρδιά μέσα στο σώμα σου μέχρι να πεις -κύμινο. Ενθουσιαστήκαμε!
Γι αυτό μάλλον εσείς οι μαμάδες είσαστε μικροί ήρωες.

Αναρωτιέμαι αν κάποτε θα καταφέρω να είμαι μια μαμά που θα προσφέρει απλόχερα την αγάπη της, που ο εγωισμός δεν θα βρίσκει τη θέση του μπροστά τους και που θα απλώνει τα χέρια να τα προστατέψει!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που προσπαθούν να ευχαριστήσουν τα παιδιά τους, πολλές φορές ξεχνώντας τις δικές τους ανάγκες!
Μπορεί να μη σας το λέμε, μα σίγουρα σας ευγνωμονούμε!
Σας αφιερώνω και το τραγούδι της περσινής μου ανάρτησης Το γλυκό μου το παιδί!

7 σχόλια:

  1. Να τις χαιρομαστε λοιπον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τις χαιρόμαστε, να τις αγαπάμε και να τις καταλαβαίνουμε δείχνοντάς το !! και καμια φορα..ας τις κακομαθαίνουμε και λιγο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ;;;;;;;;;;;;ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πριγκιπεσσα μου έτσι πρέπει αλλά επι καθημερινής βάσεως θα ήταν και μονότονο να το δείχνουμε, θέλει και λίγη δράση χιχι

    μεαναν και παντώς καιρού επίσης! Ελπίζω τα παιδάκια σου να σου έκανα κανένα δωράκι!

    φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχ :) Πολυμηχάνημα οι μαμάδες ; Καλό :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα αυτό με το φαρμακείο ισχύει! Η δικιά μου έχει ολόκληρο σταθμό με ό,τι θες και μας χαπακώνει οικογενειακώς. Και αν τολμήσω να της πω τίποτα μου λέει να σκάσω γιατί αυτά αυτή τα ξέρει από τη ζωή εμένα μου τα είπαν γέροι στο πανεπιστήμιο με λέει και τσουτσέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Lounitsa μου! Πέρνα λίγο από το blog μου, έχω κάτι για σένα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

και για πες...