Ο δρόμος.. είχε τη δική του ιστορία!

Μου έχει λείψει πολύ..
Να σου έχω πει πως θα έρθω και εσύ να με περίμενες απο νωρίς στην εξώπορτα αλλά και τις φορές που δεν σου είχα πει να γίνονταν όλα, σαν να περίμενες πως θα έρθω!
Ο δρόμος που είχα διανύσει αμέτρητες φορές.. ακόμα και με τα μάτια κλειστά, ακόμα και όταν μου φαινόταν ατελείωτος και που κάθε φορά φορτιζόταν με διάφορα συναισθήματα. Άλλοτε φόβου, αγωνίας και άγχους και άλλοτε με ανάλαφρη διάθεση, έρωτα και βαθιά επιθυμία να σε δω και ας μην έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ μαζί σου, αρκούσε που θα σε είχα γύρω μου να με κοιτάζεις και να με διακόπτεις ενώ θα διαβάζω. Αρκούσε που θα με είχες εκεί και που με καμάρι θα έλεγες στους φίλους σου "ποιά σε επισκέφτηκε".
Δεν είναι μελαγχολία αυτό που διαβάζεις, μόνο βαθιά νοσταλγία να το ξαναζήσω έστω για λίγο..
Πόσες φορές μου έχει περάσει απ'το μυαλό εκείνος ο δρόμος που πλέον δεν υπάρχει λόγος να κάνω.
Και πόσες άλλες όταν περνάω τυχαία απο κάτω, η καρδιά μου σφίγγεται!
Σκέφτομαι: πρέπει να "εκμεταλλευόμαστε" στο έπακρο μερικά πράγματα και ανθρώπους.. γιατί πολύ εύκολα τα χάνεις και μετά η καθημερινότητα στερείται αυτή τη σιγουριά που άλλοτε σε κουράζει μα τώρα θες λίγη ακόμη και ας την ξαναπείς "ρουτίνα"!
Να σε κοιτάξω μια φορά ακόμα και να σου πω πόσο σε είχα αγαπήσει και οτι μπορεί ποτέ να μην μου δίδαξες κάτι το φοβερό, μα έχω πάρει πολλά απο το "τίποτα" σου!!!!
*δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πράγματα που με συνδέουν με εκείνη την εικόνα!

11 σχόλια:

  1. "Σκέφτομαι: πρέπει να "εκμεταλλευόμαστε" στο έπακρο μερικά πράγματα και ανθρώπους.. γιατί πολύ εύκολα τα χάνεις και μετά η καθημερινότητα στερείται αυτή τη σιγουριά που άλλοτε σε κουράζει μα τώρα θες λίγη ακόμη και ας την ξαναπείς "ρουτίνα"!"
    έχεις δίκιο.μερικά πράγματα(& ανθρώπους) τα παίρνει η χρόνος σαν σίφουνας από κοντά μας, και η καθημερινότητα είναι πιο άδεια.

    όμορφη ανάρτηση!
    κουκουροφιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμμ έχω έχω ;) σε ευχαριστώ!

    *τι ωραίο όνομα!
    κουκουροφιλιάαααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκμετάλευση;

    "Ρούφα τη ζωή και τις στιγμές!!"

    Να χαμογελάς!!

    τα σέβη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κάτι αξίζει και το θες ακόμα στη ζωή σου, πάλεψε για αυτό. Μη ζεις με απωθημένα και μετανιώνεις. Ποιος αποφασίζει πότε τελειώνει κάτι; Κλείσε απλά τα μάτια, και αν μέσα σου ακόμα το θέλεις πολύ αυτό -χωρίς πρέπει, μη, δεν μπορώ- τότε βγες εκεί έξω και προσπάθησε να το κερδίσεις ξανά.

    Μπορείς, αρκεί να μην πληγώσεις ανθρώπους στη διαδρομή.

    Πολλά πολλά φιλιά! Να είσαι χαμογελαστή και ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. v.greco, "εκμετάλλευση" σε -εισαγωγικά με την καλή έννοια!

    ροουζ, συμφωνώ αλλά συγκεκριμένα εδώ αναφέρομαι σε δύο ανθρώπους (ξεχωριστά στον καθένα) που δεν είναι στη ζωή γενικά!

    φιλακιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να είσαι τυχερή πρέπει, που έστω και για λίγο έζησες αυτή τη μαγεία..άλλωστε τα όνειρα είναι σαπουνόφουσκες που διαρκούν ελάχιστα!!
    i love you!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όμορφη, αληθινή, γλυκιά ανάρτηση!! πρέπει να εκμεταλλευόμαστε ανρθώπους κ χρόνο(με την καλη εννοια!) η αλήθεια είναι...κ να μην κρατάμε τα αισθήματα μεσα μας, γιατί ποτέ δεν ξερεις ! πραγματικά υπέροχη ανάρτηση <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξερεις ποσες φορες εχω μετανιωσει για πραγματα που δεν ειπα, ή δεν εκανα και μετα αυτους τους ανθρωπους που αγαπουσα, μου τους πηρε ο χρονος και δεν θα τους ξανα δω ποτε;! Δυστυχως το καταλαβαινεις μετα, ή τουλαχιστον αυτο ισχυει μονο για μενα. Χαζομαρες, ζησε οτι σου δινεται και ας γινεσαι υπερβολικη πολλες φορες με τους αλλους. Τα πιο ομορφα πραγματα δεν διαρκουν για "παντα"
    Σε φιλω γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mystickland, ;) i love you.. too!

    πριγκιπέσσα, έτσι πρέπει!

    siren girl,όταν έχεις τον άλλον κάθε μέρα εκεί δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό που ζεις μαζί του..
    νομίζω μπήκες στο "μυαλό" μου :)

    φιλακιάαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επίσης σκρουτζακο! Καλό μήνα, ελπίζω να πέρασες καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

και για πες...